Over

Het is mijn doel om jouw onderneming naar een hoger level te tillen!

Door de jaren

De belangrijkste ontwikkelingen die Just Business tot stand gebracht hebben.

Zoektocht naar focus

Na het afronden van mijn opleiding heb ik verschillend werk geprobeerd. Als fitnesstrainer, personal trainer, in de horeca, techniek  en verzorgde ik de verwerking van administratie. Het was leuk maar ik miste een bepaalde focus, een doel. Om dit te vinden heb ik besloten om werk te zoeken in het buitenland. Mijn fascinatie voor de Spaanse taal heeft mij doen besluiten om werk te zoeken in Spanje. Na een sollicitatieprocedure mocht ik starten als animatiemedewerker in een Hotel. Na enkele maanden kreeg ik verschillende coördinerende taken en heb ik het seizoen als teamleider mogen afsluiten.

Leren, leren en leren

Bij terugkomst in Nederland ben ik aan de slag gegaan bij Anytime Fitness in Herkenbosch. Terug in de fitnessbranche, maar nu met een stuk meer ervaring en FOCUS! Bij Anytime is het zeer snel gegaan. Gestart met een 0-uren contract en al snel een aanbod als clubmanager. Er heerste een crisissituatie bij Anytime in Kerkrade. Een afnemend aantal leden, onhygiënische ruimte, slecht opgeleid personeel en veel ontevreden leden. Na 8 maanden herstructureren is het ledenaantal aanzienlijk gestegen en de klanttevreden weer naar wens. Een geslaagd project! Hierop volgde overkoepelende taken voor vier vestigingen. Denk aan herstructureren van de administratie, aanmaken van protocollen en vaste werkzaamheden efficiënter en eenduidiger te laten verlopen over de vestigingen.

Vrijheid

Na de intensieve maar leerzame periode bij Anytime ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Mijn kwaliteiten had ik duidelijk voor ogen, maar nu was het zaak om dit om te zetten in een rendabel model. Het zien van veel verschillende ondernemers in mijn omgeving heeft mij inzichten gegeven. Over het algemeen wordt er veel onduidelijkheid ervaren en worden randzaken als minder belangrijk ervaren. Focus ligt op het product of de dienst en minder op het creëren van een sterke onderneming. Werken in het bedrijf in plaats van aan het bedrijf. Vandaar dat ik aan de slag ben gegaan met het schrijven van het handboek Sterke Basis. Hierin staan de belangrijke facetten voor het opbouwen en onderhouden van jouw onderneming.